Köpa Generisk Propecia på nätet i Sverige

Hur fungerar Propecia? Finasterid är den aktiva substansen i Propecia och dess användningsområde är främst för ordentlig behandling av hårförlust orsakad av specifika hormonproblem såsom den manliga versionen av skallighet, eller androgenetic alopecia. Olyckligtvis är denna typ av håravfall väldigt vanlig och inträffar främst som en del av generiskt arv av överkänslighet till rötterna eller på grund av ett samband med sexuella hormoner kända som DHT. Vi erbjuder dig möjligheten att köpa Propecia för att behandla ditt håravfall.

Köpa Propecia Generisk

Det är allmänt känt att människas hår förnyas hela tiden. Varje dag tappar man från 50 till 150 hårstrån men sen växer de igen. Det börjar synas att man tapper hår vid 15% av håravfall. Visst kan man strunta i håravfallet om man vill. Men om man känner obekvämt, inte attracktiv då måste man kämpa mot problemet. Det går bra att köpa propecia, dess generisk version på vårt apotek.

Propecia är ett läkemedel som genomgått flertalet kliniska studier, och alla visar att det är en mycket effektiv medicin för behandling av håravfall. Av de män som deltog i studierna uppgav två tredjedelar av patienterna att de upplevde både att håravfallet minskade och att hårmängden ökade. Propecia har vid användning en nästan omedelbar effekt, dock kan det ta upp till 6 månader innan du ser mer konkreta synliga resultat eftersom hår växer väldigt långsamt. För optimala resultat bör behandling påbörjas så fort symptom uppenbarar sig.

Finasterid verkar genom att stoppa produktionen av DHT i dess tidiga stadier och detta hjälper till att undvika de skadliga effekterna orsakade av DHT i förhållande till känsliga hårsäckar.

Generisk Propecia på nätet i Sverige

Propecia (Finasteride) är den enda håravfallsmedicin tänkt att användas av män som har godkänts av FDA. Den bidrar till att återställa hårväxten på toppen av huvudet (vertex) och på yttre halvan av skalpen. 80% av män som använt medicinen har rapporterat förbättring.

propecia_pris

Användningen av Finasterid tenderar att vara väldigt användbar och väldigt effektiv vid behandling av denna specifika sorts håravfall och kan därför enbart användas av män. Den hämmar inte fortsatt håravfall men ser till att nytt hår växer fram. Vänta omkring ett år så kommer du att se synbara resultat som är värda den extra väntan eftersom att ett avvikande hårfäste är något som de flesta män inte vill ha.

Propecia och dess biverkningar:

De mest kända problemen med Propecia kan eller kan inte påverka dig eftersom de är individuellt olika. De är:

 • Eventuella potensproblem
 • Möjliga effekter på sexdrift

Propecia pris

Propecia pris i Sverige utgår från €0,48 per 1 tablett

Dosering

En tablett à 1 mg dagligen. Propecia genom munnen med ett glas vatten, med eller utan mat. Undvik kapning, krossning eller tugga detta läkemedel.

Biverkningar

Propecia kan förorsaka biverkningar. Dessa förekommer dock sällan. Besvär som eventuellt kan uppträda vid användningen av detta läkemedel är bl.a.
Sexuella störningar, som minskad sexlust, erektionsproblem (impotens) eller problem med att få en orgasm;
Ömmande bröst eller testiklar.

Förvaring:

Detta läkemedel kan förvaras i normal temperatur på omkring femton till trettio grader. Du bör skydda det från fukt, ljus och barn.

Kontraindikationer

Propecia ska inte användas av kvinnor eller barn såväl som av patienterna har visat en reaktion på överkänslighet mot Propecia.

Sammanfattning

Propecia är nu godkänt som det första läkemedlet att tas peroralt vid behandling av manligt håravfall. Dosering är 1 mg dagligen. Propecia innehåller som aktiv substans finasterid. Effekten är dokumenterad i placebokontrollerade studier. Andelen patienter behandlade med Propecia som var nöjda med sitt hår efter ett år var cirka 20 procentenheter fler än de som behandlades med placebo. Biverkningsprofilen är jämförbar med den som tidigare rapporterats för Proscar (finasterid 5 mg) och har huvudsakligen bestått av sexuella dysfunktioner i låg frekvens. Köp Propecia online för behandling av håravfall.

Vill du köpa Propecia i Sverige?

Vi ska anonymt leverera er beställning inte bara till Sverige utan också till vilken som helst plats i världen. Vi levererar alla beställningar i tid. Kom ihåg att priset på 1 tablett vid beställning av större Propecia förpackningar är mindre än i små förpackningar.

2 Response(s)

 1. Wiggo says :

  January 11, 2017

  Om du vill ha en pålitlig onlineapotek med överkomliga priser, är detta en rätt för dig. Jag komma hit för Propecia 1 mg, även om man naturligtvis de säljer en mängd andra droger för eventuella problem som kan uppstå. De är till stor hjälp när du kontaktar dem med frågor, är detta en viktig sak för mig. Jag är deras stamkund, så du kan ta det från mig, är det här apoteks värt din tid.

 2. Milo says :

  April 11, 2017

  Började ta Finasterid 1 mg tre månader sedan och märkte redan en förbättring av tjockleken på mitt hår. Nya hårstrån började växa på den kala fläcken (det brukade vara skallig och glänsande!). Det är ett gott tecken, så vitt jag vet. Det betyder att dosen är rätt och det kommer att fortsätta jobba för mig så länge jag fortsätta att ta det religiöst.

Comments are closed.