Köpa Levitra Strips

Vitria_Strips

Vitria Medicinsk information: Om du vill köpa Vitria Strips behöver du bara fylla i mängden du behöver och klicka direkt på kundvagnsikonen i formuläret. Varje uppsättning Vitria har 10 strips som innehåller 20mg Levitra. Ingrediensen i Levitra är Vardenafil, som har en mintsmak och som börjar verka efter 45 minuter.

Köpa Levitra Strips

Aktivitet och instruktioner:

Det bästa sättet att ta Vitria strips på är att placera dem på din tunga så att de kan lösas upp. Du behöver inte använda vatten när du tar dessa strips. Paketet är diskret och litet och har en mintsmak vilket gör dem till ett väldigt bra alternativ till vanliga Levitra-piller.

Vardenafil fungerar genom att hämma produktionen av PDE-5 vilket ökar mängden cGMP i din kropp och som stannar kvar under en tid medan det ger utökad avslappning och en bättre erektion. När en sexuell stimulering påbörjas så frigör läkemedlet kvävemonoxid vilket utlöser cGMP-produktionen vilket låter musklerna omkring penis bli lösa vilket gör att extra mycket blod kan släppas in. Erektionen avtar när cGMP har blivit helt metaboliserat.

Vitria Biverkningar:

Nedan följer en lista på de vanligaste biverkningarna från användning av detta läkemedel. Du kan även komma att uppleva allergier vid intag av detta läkemedel. I så fall måste du kontakta läkare eller farmaceut omedelbart.

  • Migrän
  • Ovanligt varm hud
  • Synstörningar
  • Känslig mage, kräkningar, halsbränna, magsyror, magsmärta, problem med magrörelse
  • Nästäppa
  • Priapism

Förvaring:

Läkemedlet bör förvaras i omkring 30 grader och skyddas från fukt och ljus. Det bör även förvaras utom räckhåll för barn.