Köpa Zyban Generisk receptfritt online

Zyban_Generisk

Hur fungerar Zyban egentligen? Ingrediensen är känd som Amfebutamon och hjälper personer att sluta röka.Cigaretter innehåller en mängd skadliga substanser som inkluderar tjära, en substans som är känd för att orsaka cancer, samt kolmonoxid som kan störa kroppens funktioner. Att vara beroende av nikotin kan resultera i hjärnskada på grund av en ökning av dopamin samt noradrenalin vilket orsakas från nikotinet i cigaretterna. Att sluta röka och att sluta med nikotin kan orsaka en mängd abstinensproblem. Buprion fungerar genom att öka koncentrationen men detta sker på ett annorlunda sätt än från nikotin för att undvika ett beroende.

Köpa Zyban Generisk receptfritt

Användning av detta läkemedel hjälper till att ta bort en rökares beroende av cigaretter och det verkar effektivt för att göra det lättare för honom eller henne att minska deras beroende och sedan ytterligare eliminera abstinensbesvären som hör till.

Zyban (Bupropion) är en medicin som ordineras mot depression som används som en del av program för att sluta röka. Den kan hjälpa till att minska effekterna av rökningsuppehåll och har utmärkta antidepressiva egenskaper. Marknadsförs även som Aplenzin, Bupropion och Wellbutrin.

Sluta röka

Zyban och dess biverkningar:

  • Det kan orsaka utmattning, yrsel, sömnbesvär och huvudvärk.
  • Hudirritation
  • Xerostomi
  • Högt blodtryck
  • Kramper
  • Problem med hörsel och syn

Buprion är även känt för att orsaka en mängd epilepsiattacker och därför bör läkemedel som har liknande biverkningar undvikas. Detta inkluderar mediciner som botar mentala problem, antibiotika, kortisonmedicin och allergimedicin. Du bör även undvika Tramadol och dess ingrediens teofyllin vilket ofta används för astmabehandling.

Förvaring:

Detta läkemedel behöver förvaras i rumstemperatur i en torr plats och måste skyddas från barn och fukt.