Velkommen til Apotekonlinesverige

Apotekonlinesverige är en privat sjukvårdsleverantör som tillhandahåller omfattande medicinska tjänster. På denna sida får du information om vilka vi är och om de tjänster vi tillhandahåller.

Hos oss får du hjälp med såväl stora som små frågor rörande läkemedel, hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder ett brett produktutbud, utvecklade tjänster och personlig rådgivning. Vi strävar efter att göra det enklare för dig att vara kund hos oss. Vår patientsupport finns tillgänglig för att besvara dina frågor från måndag till fredag, och du kan alltid be att få tala direkt med en av våra samarbetsläkare.

Ett apotek med hjärta

Vi på Apotekonlinesverige strävar efter att ge dig som kund bättre hälsa och större välbefinnande. Vi ser det som vår uppgift att följa dig på vägen och göra din resa så bra som möjligt. Men vad som får just dig att må bra beror på vem du är och vilka förutsättningar du har.

Apotekonlinesverige tillhandahåller ett säkert och bekvämt sätt för människor att köpa läkemedel online. Även om vi alltid rekommenderar att du besöker din egen läkare för medicinsk rådgivning och behandling, förstår vi att detta inte alltid är möjligt för vissa människor.

Läkemedelsverkets webbplats är certifierad av Rapid SSL

Våra patienters säkerhet är av största vikt. För att skydda datatrafiken mellan din webbläsare och denna webbplats använder Apotekonlinesverige säkerhetsfunktionen SSL för att kryptera all datatrafik.