Sekretesspolicy

Alla som arbetar inom hälso- och sjukvården har tystnadsplikt. Det gäller både offentlig och privat vård. Tystnadsplikten gäller all personal, även studenter och städpersonal, samt övriga som normalt vistas i våra lokaler, oavsett om de har direkt eller indirekt kontakt med våra kunder. Det betyder att ingen får lämna ut uppgifter om dig, din sjukdom, din behandling eller om din privata situation utan att du själv har godkänt det.

Genom att registrera dig och ange personlig information hos oss ,accepterar du vårt sekretessavtal och ger oss tillstånd att lagra den informationen.
Vi garanterar dig att den endast används för att leverera din order.

Innan du lägger in din beställninghos oss måste du bekräfta att du är 18år eller äldre.
Du är fullt ansvarig för för användandet av vår sida , inklusive den finansiella delen: du lovar och garanterar att informationen du ger om dig är sann och korrekt.

Kvalitets Garanti

Vi garanterar dig att alla mediciner är av högsta kvalitet och kommer med original förpackningar och föreskrifter. Om du beställer generiska mediciner läs noga igenom att de innehåller samma aktiva substanser som de original du är van vid att använda. Konsultera gärna med en läkare innan du börjar med en ny medicin. Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor innan du lägger in en order.

Leverans Garanti

Vi garanterar att återskicka din order helt kostnadsfritt om något skulle vara skadat eller saknas i ditt paket.

Regler för kommentarer

I kommentarsfunktionen på Läkemedelsvärlden.se gäller lagen om elektroniska anslagstavlor och de som skriver är själva ansvariga för innehållet. Läkemedelsvärldens redaktion förhandsgranskar inte kommentarer men förbehåller sig rätten att i efterhand stryka hela eller delar av inlägg som inte uppfyller våra regler. Det är inte tillåtet att skriva nedsättande om kön, etnicitet, sexuell läggning eller religion. Vi accepterar inte heller personangrepp eller ett alltför ovårdat språk. Vi tar bort alla former av kommersiella budskap.

Länkar till andra webbplatser

Vår hemsida kan innehålla länkar till andra webbplatser, som vi använder eller vill rekommendera. Vi tar inget ansvar för andra företags webbinnehåll eller deras sekretesspolicy. Om du besöker en annan webbplats, bör du bekanta dig med den aktuella webbplatsens sekretessregler och övriga regler som gäller där.

Är det något mer jag bör veta?

Utöver vad som nämnts ovan, lämnar apotekonlinesverige.com inga upplysningar till tredje man, såvida inte lagen kräver det.